Ibrahimovic video důkaz o úrazu návratu
نوشته شده توسط : drekesczdams

Od minulé sezóny, Jménem Fotbalové Dresy Dětské Manchester United a Anderlecht ve hře, Kolena utrpěla vážná zranění, Ibrahimovičova budoucnost byla tématem zájmu všech fanoušků Manchester United. Fanoušci Manchesteru nemuseli čekat, jak dlouho budou moci slyšet dobrou zprávu, Podle ESPN, Ibrahimovic se brzy podepíše s Manchesterem United.

Ano ano, Nechte Ibrahimović zranit ze stadionu je jeho pravé koleno, Po několika měsících zotavení, Ibrahimovič může použít takovou akci, To stačí k tomu, aby dokázal, že Ibrahimovič vrátí krále. Ve skutečnosti, po úrazu Ibrahimoviče, Lékařská diagnóza ukazuje, že Ibrahimovič bude také prvním návrhem roku 2018, Ibrahimovičova fyzická kvalita se liší od obyčejných lidí.

Podle předchozích zpráv v médiích, Ibrahimovic se chystá podepsat smlouvu s Manchesterem United. Ve skutečnosti, bez ohledu na to, jaká identita, Pro fanoušky Dres Manchester United, Chtějí vidět návrat Ibrahimova. Ibrahimovic může být dobrým posílením tloušťky lineupu Manchesteru United, To je skutečně velmi důležité pro Manchester United.





:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: